Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ο Γιώργος Σαματάς με την "Ανανέωση και Δημιουργία"

Ο Γιώργος Σαματάς γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης το 1958. Κατοικεί στη Ναύπακτο από το 1994. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Καλαρύτη και έχω δύο γιούς.

Μετά την αποφοίτησή του από τη σχολή Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΔΥΝ) υπηρέτησε σε Αντιτορπιλικά, Υποβρύχια και υπηρεσίες ξηράς. Πλέον είναι Απόστρατος Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Μετά την αποστρατεία του εργάστηκε ως ασφαλιστικός σύμβουλος και υπήρξε ασφαλιστικός συνεργάτης μεγάλης Ελληνικής Τράπεζας.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου γονέων του δευτέρου γυμνασίου Ναυπάκτου, μέλλος της ενώσεως συλλόγων γονέων Δήμου Ναυπάκτου καθώς και μέλλος της σχολικής επιτροπής. Είναι μέλλος της μικτής χορωδίας Ναυπάκτου και συμμετέχει σε εκδηλώσεις με παραδοσιακούς χορούς ως χορευτής.



"Η Ναυπακτία διαθέτει μεγάλο πλούτο, ωστόσο δεν έχουμε μέχρι σήμερα καταφέρει να τον αξιοποιήσουμε. Αποτέλεσμα είναι να φεύγουν τα παιδιά μας και ο τόπος μας να μαραζώνει.

Ο Γιώργος Γούλας έχει την ικανότητα, την εμπειρία αλλά και τη διάθεση να πάει με την ομάδα του τη Ναυπακτία μπροστά. Είναι τιμή μου που συμμετέχω με πολλούς χρήσιμους ανθρώπους στην Ανανέωση και Δημιουργία".