Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Η Σπυριδούλα Πλατιά με την "Ανανέωση και Δημιουργία"

Η Σπυριδούλα (Ξένια) Πλατιά γεννήθηκε το 1969 στο Σύδνευ Αυστραλίας. Εγκαταστάθηκε μόνιμα με την οικογένειά της στη Ναύπακτο το 1980. Είναι απόφοιτη του ΤΕΛ Ναυπάκτου με την ειδικότητα "Δομικών Έργων".

Σπούδασε Τουριστικά Επαγγέλματα σε σχολή της Πάτρας. Γνωρίζει σε βασικό επίπεδο την γερμανική γλώσσα και είναι κάτοχος του πτυχίου Proficiency. Επί δέκα έτη εργάστηκε ως υπεύθυνη υποδοχής και οργάνωσης σε μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Επίσης ήταν tae-bo και aerobic instructor για αρκετά έτη σε γυμναστήρια της Ναυπάκτου. Εδώ και δώδεκα χρόνια διδάσκει την αγγλική γλώσσα σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών.



"Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να ενταχθώ στην Ανανέωση και Δημιουργία με επικεφαλή τον Γιώργο Γούλα, γιατί διαπίστωσα ότι η αλλαγή που επιζητώ μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από την ικανή και δεμένη ομάδα του. Η Ναύπακτος χρειάζεται επειγόντως τουρισμό για να δημιουργηθούν πολλές και διάφορες θέσεις εργασίας για όλους τους πολίτες της. Επίσης άλλη μια σημαντική ανάγκη είναι η ενίσχυση της αθλητικής και καλλιτεχνικής παιδείας που βοηθά στην ανάπτυξη και στην αναβάθμιση του νου και του σώματος".