Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ο Δημήτρης Βασιλόπουλος με την "Ανανέωση και Δημιουργία"

Ο Δημήτρης Βασιλόπουλος γεννήθηκε στο Νεόκαστρο Ναυπάκτου το 1948. Τελείωσε το Λύκειο Ναυπάκτου. Αποφοίτησε το 1978 από το Universe Beauty School of Chicago Ilinois.

Είχε ιδιόκτητο κομμωτήριο επί 25 χρόνια στη Ναύπακτο και σήμερα είναι συνταξιούχος. Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοκάστρου από το 1994 έως σήμερα. Διοργανώνει τη «Γιορτή των Βλάχων» της Αναλήψεως στο Νεόκαστρο επί 20 χρόνια συνεχώς. Συνδιοργανώνει το πέρασμα του Φαραγγιού του Σκα με τον Ορειβατικό Σύλλογο Ναυπάκτου επί σειρά ετών. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Αναπτυξιακής Ναυπάκτου 2003-2006




«Επέλεξα να συμμετέχω σ’ αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές γιατί πιστεύω ότι σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο πρέπει όλοι να έχουμε λόγο για το μέλλον της πόλης μας. Η μη συμμετοχή δεν είναι λύση. Στην «Ανανέωση και Δημιουργία» με επικεφαλής το Γιώργο Γούλα υπάρχει το ανθρώπινο δυναμικό που αύριο μπορεί να διοικήσει το δήμο. Υπάρχει ο ενθουσιασμός, η αποφασιστικότητα των νέων ανθρώπων που πρωτοασχολούνται με τα κοινά και ταυτόχρονα η εμπειρία εμάς των μεγαλύτερων. Θεωρώ ότι ο Γιώργος Γούλας έχει τα εχέγγυα και την εμπειρία ώστε αύριο όταν εκλεγεί δήμαρχος να φέρει εις περας με επιτυχία την διοίκηση του δήμου».