Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Δήλωση Γ. Γούλα σχετικά με το ζήτημα της ΤΚ Καταφυγίου

Σχετικά με τα καταγγελλόμενα από τον Αντιδήμαρχο σε Ανακοίνωσή του που μοίρασε για παράνομες μεταφορές ψηφοφόρων στην Τοπική Κοινότητα Καταφυγίου, παρατηρώ τα εξής:

  • Καταγγελίες καλό είναι να γίνονται από τους Δημότες και όχι από την ίδια τη διοίκηση που ρόλο έχει να ελέγχει τα καταγγελλόμενα και όχι να καταγγέλλει η ίδια. Όταν μέλη της ίδιας της Δημοτικής Αρχής καταγγέλλουν διαδικασίες στον Δήμο τότε σε τι μπορεί πλέον να ελπίζει ο Δημότης;;;
  • Για να τοποθετηθούν όπως ζητά στην ανακοίνωσή οι άλλες παρατάξεις και συγκεκριμένα η «Ανανέωση και Δημιουργία για τη Ναυπακτία» χωρίς να γράψει ευχολόγιο ή εικασίες θα πρέπει να έχουμε στα χέρια μας υπογεγραμμένη έκθεση-πόρισμα από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες ή έστω από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ή το Δήμαρχο.
  • Μέχρι τότε θεωρώ άστοχη την τοποθέτηση επί του θέματος και την αναφορά ονομάτων που μπορεί να θίγονται άδικα. Κατ’επέκταση δεν με εκφράζει ούτε συνυπογράφω προσωπικές θέσεις και απόψεις επί του θέματος υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου του συνδυασμού μας. 

Με τιμή,

Γιώργος Γούλας


Δημοτικός Σύμβουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος
με την 
Ανανέωση και Δημιουργία