Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ο Δημήτρης Μαλλίνας με την "Ανανέωση και Δημιουργία"

Ο Δημήτρης Μαλλίνας γεννήθηκε το 1980 στη Πάτρα. Το 1998 αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου και το 2006 από το Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης.  Σήμερα κάνει μεταπτυχιακό στο Πρόγραμμα Σπουδών Διασφάλισης Ποιότητας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Το 2001 εργάστηκε στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ Τμήμα Γενικών Περιβαλλοντικών Θεμάτων, στα πλαίσια του μαθήματος πρακτικής άσκησης. Το 2006 έως το 2010 στην ΑΤΛΑΣ Τεχνική Α.Ε με αντικείμενο την συμμετοχή στην επίβλεψη τεχνικών έργων. Από το 2007 έως σήμερα συμμετέχει στην εκπόνηση μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων λατομείων μικρής κλίμακας.  Το 2008 έως τον Ιανουάριο του 2011 εργάστηκε στα Λατομεία Μεσολογγίου, ως υπεύθυνος παραγωγής. Εργάζεται στην ΙΝΤΕΡΚΑΤ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ όπου διετέλεσε Β΄ προϊστάμενος του εργοταξίου της εταιρείας στο Αλουμίνιο Ελλάδος, τεχνικός ασφαλείας και επιβλέπων μηχανικός από μέρους του εργολάβου των ανοιχτών- επιφανειακών ορυχείων βωξίτη σε κοιτάσματα του νομού Φωκίδας. Σήμερα είναι εκπρόσωπος της διοίκησης, υπεύθυνος για την διασφάλιση ποιότητας και εφαρμογής των διαδικασιών των εταιριών σύμφωνα με τα οριζόμενα από το πρότυπο ποιότητας κατά ISO 9001, υπεύθυνος για την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων των δύο εταιρειών και την εφαρμογή των διαδικασιών όπως αυτές ορίζονται από πρότυπο ασφαλείας κατά OHSAS 18001. Επίσης είναι τεχνικός ασφαλείας των εταιρειών σε διάφορα εργοτάξια ανά την Ελλάδα.
Από το 2008 έως το 2011 υπεύθυνος παραγωγής και σωστής λειτουργίας.

Ήταν αντιπρόεδρος, γραμματέας και πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών μηχανικών ορυκτών πόρων καθώς και εκπρόσωπος των φοιτητών στο όργανο συνδιοικητής του τμήματος (ΓΣΤ). Από το 2003 έως και το 2005 μέλος της συγκλήτου του Πολυτεχνείου Κρήτης ως εκπρόσωπος του συλλόγου φοιτητών.




«Αν και σχετικά μικρή η εμπειρία που απέκτησα, τόσο με την συνδικαλιστική μου δράση στο Πολυτεχνείο Κρήτης, όσο και με την μετέπειτα επαγγελματική μου σταδιοδρομία σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης, καθώς και η ανάγκη να υπηρετήσω τον τόπο που γεννήθηκα, με ώθησε να δώσω και εγώ με τη σειρά μου το παρών στην εκλογική μάχη που διεξάγεται σε μια δύσκολη και κομβική περίοδο για τον τόπο. Σκοπός μου είναι η γνώση μου μαζί με την όρεξή μου για προσφορά να γίνουν ένα καλό ακονισμένο βέλος στην φαρέτρα του επόμενου δημάρχου και φίλου Γιώργου Γούλα».